Legume de vara umplute cu tocatura de soia

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Legumele de vara umplute cu tocatura de soia este mancarea perfecta in zilele caniculare de vara cand dorim un preparat usor si foarte gustos.

Ingrediente

    • 4 cartofi
    • 4 dovlecei
    • 6 rosii
    • 6 cepe
    • 200 gr tocatura de soia
    • sare
    • patrunjel tocat
    • 175 ml ulei
    • piper macinat
    • 1 felie de franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Se curata de coaja cartofii si dovleceii, se golesc de miez, apoi se golesc de miez rosiile si se lasa pe o sita la scurs.
  2. Cepele se oparesc 2- 3 minute in apa clocotinda, se curata de coaja de deasupra, se scoate miezul si se pastreaza 2-3 foi dinafara. Se lasa la scurs pe sita.
  3. Tocatura de soia se fierbe in apa cu sare 15 minute, se raceste si se amesteca omogen cu: miezul de ceapa, miezul de la 3 rosii, miezul de dovlecei si de cartofi tocat marunt, cu sarea necesara, piper macinat si o felie de franzela.
  4. Cu  amestecul obtinut se umplu legumele (cartofii, dovleceii, rosiile si cepele), care se asaza pe tava mare a araga
  5. Se tin in cuptorul cald 3/4 ora, apoi se scot, se servesc cu paine proaspata.

Recomandari

Mancaruri