Gasca cu castane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gasca cu castane este un preparat pe care daca aveti ocazia sa il savurati nu trebuie sa ratati. Aroma fina a castanelor in combinatie cu gustul delicat al carnii de gasca va vor oferii o masa pe cinste!

Ingrediente

    • 1 gasca
    • 300 gr carne de porc
    • 50 gr unt
    • 800 gr castane comestibile
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Castanele se coc in tava la cuptor, apoi se curata si se introduc in gasca curatata bine in interior, unsa cu unt si cu sare.
  2. Dupa preferinta fiecaruia castanele se pot amesteca cu carnea de porc tocata, sau se pot introduce simple, inainte de a introduce carnea de porc tocata.
  3. Se pune gasca umpluta intr-o cratita, se unge cu unt, se toarna 200 ml de apa, apoi se introduce la cuptor cu focul mic pentru o ora si jumatate.
  4. Din cand in cand se mai unge gasca cu sosul  din tava, iar cand este gata se scoate pe um platou intreaga, sau se taie bucati, dupa care se poate servi.

Recomandari

Mancaruri