Cartofi cu ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand doriti un preparat gustos dar nu doriti sa stati prea mult in bucatarie, atunci este momentul sa preparati cartofi cu ciuperci. O data gustata aceasta reteta va devenii preferata dvs.

Ingrediente

    • 1 kg cartofi
    • 500 gr ciuperci
    • 2 cepe
    • 2 linguri cu ulei
    • sare
    • piper macinat
    • 2 linguri cu margarina topita
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Se curata ceapa, se toaca,apoi se caleste in ulei 2-3 minute.
  2. Se spala ciupercile, se taie sferturi, iar coditele se toaca marunt si se pun impreuna peste ceapa si se fierb inabusit 15 minute.
  3. Cartofii se spala cu peria, se pun sa fiarba in apa calda cu sare, se scot cand coaja a crapat usor si se curata. Se taie felii subtiri, se asaza in vas de sticla incasabila uns cu margarina topita: un strat de cartofi, un strat de ciuperci, marar tocat, iar cartofi si ciuperci. Se tin in cuptor 20 minute, se servesc cu salata de sezon si paine uscata.

Recomandari

Mancaruri