Carne de miel cu spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnea de miel cu spanac este o mancare de primavara, plina de vitamine si aromata pe acre merita sa o incercati!

Ingrediente

    • 1 kg carne de miel
    • 1 kg spanac
    • 2 linguri cu unt
    • 1 lingurita cu faina
    • sare
    • piper
    • 150 ml lapte
    • usturoi
    • 1 lingurita cu bulion de rosii

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt.
  2. Separat se pregateste spanacul astfel: se spala frunza cu frunza, se opareste 5 minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne.
  3. Se umple cratita cu zeama de spanac, se adauga faina desfacuta in lapte, 1 lingurita cu bulion si putin usturoi taiat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
  4. Preparatul de serveste cald, bine scazut, cu paine proaspata si vin alb demisec.

Recomandari

Mancaruri