Snitel din carne de vaca sau de manzat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Snitelul din carne de vaca sau de manzat este delicios si foarte apetisant, fiind gustos atat rece cat si cald.

Ingrediente

    • 1 kg carne macra de vaca sau manzat
    • 500 gr ceapa
    • 175 ml ulei
    • sare
    • piper
    • 2 linguri cu faina
    • 175 ml vin

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se curata ceapa, se toaca, se caleste in ulei pana devine transparenta. Se scurge uleiul in alta tigaie, iar ceapa se acopera cu 1 lingurita plina cu faina, se stinge pe foc cu vin si putina apa, se fierbe inabusit 15 minute, dupa care se trece prin sita ca sa se obtina un sos gros.
  2. Feliile de carne se dau prin faina si se prajesc in uleiul scurs de la ceapa. Se pun in sos, se sareaza si se pipereaza, se fierbe mancarea pana cand carnea se poate consuma. Snitelul natur se serveste cu legume fierte, salata de sezon si vin alb.

Recomandari

Friptura sau Gratar