Pastravi cu migdale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravii cu migdale este un preparat considerat pe bunadreptate o delicatesa culinara, datorita gustului special.

Ingrediente

    • 6 pastravi
    • 6 linguri cu migdale tocate
    • 2 linguri cu ulei de arahide
    • 60 gr de unt
    • 3 linguri cu faina
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 1 ora

  1. Goliti pestele de intestine si, daca gasiti icre, strangeti-le intr-un pahar. Spalati pestele si uscati-i in prosop curat. Treceti fiecare pastrav prin faina.
  2. Incalziti in tigaie mare o lingura de unt si uleiul si prajiti pestele pana cand devme auriu. Scoateti pestii pe un platou mare si acoperiti-i cu folie de aluminiu.
  3. Incalziti restul de unt si lasati migdalele sa se inmoaie putin. Rasturnati peste pastravi si acoperiti din nou cu folie pana in momentul servirii.
  4. Sarati si piperati, serviti cu garnitura de icre de pastrav (daca aveti) langa paine feliata si vin alb sec.

Recomandari

Friptura sau Gratar