Frigarui de carne tocata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile de carne tocata sunt gustoase si foarte satioase. Frigaruile se pot prepara si din carne de miel, curcan sau pui,pentru o variatie a aromei.

Ingrediente

    • 500 gr carne tocata amestec porc+vita
    • 3 linguri bulion
    • 1/2 lingurita nucsoara
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 3 catei de usturoi
    • 1 ceapa
    • 150 ml supa limpede de carne
    • 1/2 lingurita chimen pisat
    • piper negru macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se toaca amrunt ceapa si usturoil si se amesteca bine de tot cu carnea tocata, ca sa se omogenizeze bine de tot amestecul. Se adauga bulionul, verdeata tocata marunt, sare, nucsoara si chimenul. Se amesteca bine compozitia si se adauga apoi supa de carne, putin cate putin, pana se obitne o compozitie fina, dar nu prea apoasa.
  2. Se pun betele de frigarui la inmuiat in apa, apoi se formeaza din compozitia bilute cu palmele ude, apoi se infig pe betele de frigarui, strangand bine de jur imprejur.
  3. Frigaruile se pun pe gratarul cuptorului incins (cu o tava dedesubt) si se ffrig 15 minute pe fiacre parte.
  4. Cand sunt gata frigaruile se servesc cu legume coapte sau cu o salata de cruditati.

Recomandari

Friptura sau Gratar