File de salau pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fileul de salau pane este un preparat rapid, foarte gustos si satios, pe care il puteti servi cu cartofi natur si sos remulad.

Ingrediente

    • 1,2 kg file de salau
    • 200 gr pesmet
    • 50 gr faina
    • 3 oua
    • 200 ml ulei
    • 3 lamai
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Fileul de salau se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaile se spala si se taie in sferturi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, iar faina si pesmetul se cern pe farfurii separate.
  2. Bucatile de peste se terc prin faina, ou si pesmet, apoi se rumenesc in ulei incins.
  3. Fileul de saau pane se serveste cald sau rece cu multe bucati de lamaie.

Recomandari

Friptura sau Gratar