- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Spuma de banane este foarte gustoasa, si se poate servi rece, in loc de inghetata in zilelele caniculare de vara.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 banane
 
- 4 linguri zahar pudra
 
- 500 gr frisca
 
- 6 foi de gelatina
 
- 3 linguri apa
 
- 2 linguri rom
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se rad 3 banane si jumatate intr-un castron, se stropesc cu rom si se pune peste ele zaharul. Se amesteca bine pana se topeste zaharul. 
 
- Se amesteca bananele cu gelatina, inmuiata inainte in apa rece, si se inglobeaza usor in frisca. 
 
- Spuma de banane se pune intr-o forma udata cu apa si se da la rece. inainte de a servi, se inmoaie fundul castronului in apa fierbinte, se rastoarna spuma pe un platou si se orneaza cu feliute de banana.