- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Inghetata caramel este foarte aromata si buna, fiind un desert delicios atat vara cat si iarna.
		
		Ingrediente
		
			
- 500 gr frisca
 
- 60 gr zahar
 
- 100 gr fructe confiate
 
PENTRU CARAMEL:
- 100 gr migdale
 
- 100 gr zahar
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda. Dupa racire, se piseaza. 
 
- Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca. Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la gheata.