Inghetata caramel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Inghetata caramel este foarte aromata si buna, fiind un desert delicios atat vara cat si iarna.

Ingrediente

    • 500 gr frisca
    • 60 gr zahar
    • 100 gr fructe confiate

    PENTRU CARAMEL:

    • 100 gr migdale
    • 100 gr zahar

Instructiuni de preparare

  1. Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda. Dupa racire, se piseaza. 
  2. Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca. Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la gheata.

Recomandari

Deserturi