- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu miere si nuci pot avea orice forma dar gustul si aroma raman la fel.
		
		Ingrediente
		
			
- 250 gr miere de albine
 
- 100 gr zahar
 
- 2 linguri ulei
 
- 3 oua
 
- coaja rasa de lamaie
 
- 150 gr nuci
 
- faina
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se bat bine albusurile, apoi se adauga zaharul si se bate in continuare pana rezulta o spuma tare. Se pun galbenusurile pe rand, coaja de lamaie, uleiul si mierea. Se adauga 120 gr nuci macinate si faina cat sa rezulte o compozitie de consistenta unei smantani groase. 
 
- Se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie. Se orneaza cu bucatele de nuci si se coace la foc potrivit. Se scoate din cuptor si se taie calda in patratele.