Fursecuri cu lamaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu lamaie sunt atat de bune incat mereu trebuiesc folosite cantitati mai mari de ingrediente.

Ingrediente

    • 500 gr faina alba amestecata cu un plic de praf de copt
    • 2 oua
    • 50 ml ulei
    • 1 lingurita esenta de lamaie
    • 50 gr zahar pudra

Instructiuni de preparare

  1. Puneti amestecul de faina cu praful de copt intr-un castron si adaugati ouale, esenta si uleiul, apoi amestecati bine aluatul.
  2. Luati cu o lingurita aluat din castron si puneti  pe o farfurie in care ati pus zaharul vanilat. Rulati aluatul prin zahar pana cand este acoperit pe toate partile.
  3. Cand aluatul s-a terminat, puneti fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti-le 7-9 minute, la foc moderat, pana cand vor fi maronii pe  fund si albe deasupra. Scoateti tava din cuptor si mutati-le pe un grata pana se racesc bine de tot.

Recomandari

Deserturi