- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu dovleac sunt foarte gustoase si aromate, ele putand in acelasi timp se fie si cuplate cate doua cu crema intre ele.
		
		Ingrediente
		
			
- 400 rg faina
 
- 300 gr zahar
 
- 1 ou
 
- 1/2 lingurita nucsoara
 
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
 
- 250 gr piure de dovleac
 
- 1 lingurita bicarbonat
 
- 1 lingurita scortisoara
 
- 1/2 lingurita sare
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se amesteca faina, bicarbonatul, scortisoara, nucsoara si sarea.
 
- Separat, untul moale se freaca bine cu zaharuk, se adauga piureul de dovleac, esenta de vanilie si oul, apoi, lingura cu lingura se adauga  amestecul de faina, omogenizand bine compozitia.
 
- In tava de copt se pun cu lingurita mici gramajoare, cu putin spatiu intre ele. Se baga tava la cuptor pentru 15 minute si apoi, dupa ce s-au copt, se desprind usor cu o spatula si se lasa fursecurile sa se raceasca pe un gratar.