- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema cu fructe proaspete si frisca este un desert aromat, sanatos, gustos si foarte usor de preparat.
		
		Ingrediente
		
			
- 2 galbenusuri
 
- 40 gr zahar
 
- 20 gr faina
 
- coaja rasa de lamaie
 
- 200 ml lapte
 
- fructe de sezon: capsune, fragi, caise
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, faina si coaja rasa de lamaie, apoi se adauga treptat si in fir subtire laptele fierbinte, amestecand energic.
 
- Se pune crema la bain-marie si se amesteca continuu pana se ingroasa, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
 
- Se asaza in pahare un strat de crema, unul de frisca batuta spuma, unul de fructe proaspete, apoi le puteti servi.