Crema cu ciocolata- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema cu ciocolata este desertul potrivit in zilele caniculare de vara sau, ori de cate ori doriti sa oferiti celor dragi un desert desavarsit.

Ingrediente

    • 5 galbenusuri
    • 150 gr zahar
    • 500 gr ciocolata
    • 200 ml frisca lichida
    • 8 albusuri
    • frisca , pentru servire

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca la bain marie galbenusurile cu zaharul pana se obtie o crema albicioasa, cu volumul marit.
  2. Se pune ciocolata intr-o craticioara impreuna cu frisca lichida si se fierb pana se obtine o crema tare, care se lasa apoi sa se racaesca, amestecand continuu.
  3. Se bat spuma tare albusurile, care apoi se incorporeza in amestecul de ciocolata, se omogenizeaza bine, apoi se amesteca cu compozitia de galbenusuri.
  4. Se pune crema in pahare, care se pun la frigider pentru 2-3 ore, iar in momentul servirii se decoreaza cu frisca.

Recomandari

Deserturi