Ciocolata de casa cu nuca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciocolatat de casa cu nuca este fara doar si poate desertul preferat al tuturor.Mici sau mari cu totii o preferam...iar daca o putem prepara si in casa atunci totul e minunat.

Ingrediente

    • 500 gr ciocolata neagra de menaj. rasa
    • 400 ml lapte condensat
    • sare
    • 150 gr miez de nuca pisat
    • 2 lingurite esenta de vanilie

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca ciocolata de menaj rasa cu laptele condensat, se adauga putina sare si se topeste la foc mic, amestecand continuu.
  2. Cand compozitia s-a omogenizat complet,se ia vasul de pe foc,se adauga miezul de nuca si esenta de vanilie.Se toarna compozitia intr-o tavita tapetata cu folie de plastic.Se lasa la racit minimum doua ore ca sa se intareasca, si abia apoi ciocolata poate fi portionata.

Recomandari

Deserturi