- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Ciocolatat de casa cu nuca este fara doar si poate desertul preferat al tuturor.Mici sau mari cu totii o preferam...iar daca o putem prepara si in casa atunci totul e minunat.
		
		Ingrediente
		
			
- 500 gr ciocolata neagra de menaj. rasa
 
- 400 ml lapte condensat
 
- sare
 
- 150 gr miez de nuca pisat
 
- 2 lingurite esenta de vanilie
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se amesteca ciocolata de menaj rasa cu laptele condensat, se adauga putina sare si se topeste la foc mic, amestecand continuu.
 
- Cand compozitia s-a omogenizat complet,se ia vasul de pe foc,se adauga miezul de nuca si esenta de vanilie.Se toarna compozitia intr-o tavita tapetata cu folie de plastic.Se lasa la racit minimum doua ore ca sa se intareasca, si abia apoi ciocolata poate fi portionata.