- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Biscuitii cu chips de ciocolata pot avea diferite umpluturi, astfel ii puteti surprinde mereu in mod placut pe cei dragi!
		
		Ingrediente
		
			
- 300 gr faina
 
- 6 linguri zahar
 
- 50 gr ciocolata
 
- 220 gr unt
 
- 1 lingurita praf de copt
 
- inghetata de vanilie
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Freaca untul moale ( la temperatura camerei) cu zaharul tos, pana se obtine o spuma. Adauga treptat faina cernuta si amestecata cu praful de copt. La final, incorporeaza si ciocolata sfaramata marunt.
 
- Ia cu lingurita din compozitie si modeleaza sub forma de sfere. Aplatizeaza-le intre palme si asaza-le una cate una in tava acoperita cu hartie de copt. Baga tava in cuptorul incins pentru 12-15 minute. Inainte de a-i lua din tava mai lasa biscuitii 1-2 minute ca sa se racoreasca.
 
- Cand biscuitii s-au racit, unge-i doi cate doi cu inghetata de vanilie si serveste-i imediat celor dragi.