Cocteil de pepene

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cocteilul de pepene este o bautura racoritoare de vara, usor de preparat si foaret aromata.

Ingrediente

    • pulpa de la  1 pepene rosu
    • 6 cuburi de gheata
    • 1 sticla vin spumos
    • 1 lamaie
    • 300 ml vin alb dulce

Instructiuni de preparare

  1. Pulpa de pepene se curata de seminte, se taie bucati care se preseaza usor si se amesteca cu vinul alb. Se razuie si coaja de lamaie, se acopera si se da la rece pentru 3 ore.
  2. Apoi, sucul se strecoara si se preseaza pulpa, se amesteca cu vinul spumos si se repartizeaza in pahare cu un cub de gheata, apoi se serveste decorat cu felioare de pepene.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice