Trufe- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceste trufe sunt delicioase daca sunt servite la aperitiv pentru ca fiind dulci deschid pofta de mancare.

Ingrediente

    • 275 gr cacao
    • 125 gr unt
    • 100 gr zahar tos
    • 75 gr zahar pudra
    • 1 galbenus

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca intr-un vas zaharul cu 75 gr cacao si 75 gr zahar pudra. Intr-un castron se freaca untul si se pune in el cate putin din galbenus amestecand continuu.
  2. Se freaca amestecul pana se obtine o maioneza groasa. Se inglobeaza in untul frecat cu galbenus amestecul zahar-cacao.
  3. Cand crema este omogena, se ia cu lingura din ea, se fasoneaza in maini bule mici si se dau prin restul de cacao.

Recomandari

Aperitive