Sardele in aluat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sardelele in aluat sunt un aperitiv care de fiecare data cand il preparati va va aduce mari satisfactii. Pentru a divesifica reteta se poate servi cu feliute de lamaie, astfel gustul sardelelor este mult mai intens.

Ingrediente

    • 1 cutie cu sardele
    • 1 ou
    • apa
    • 150 gr faina
    • 1 lingura ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Din faina, sare, 1 galbenus si putina apa se face un aluat, din care se intinde o foaie subtire de 5 mm.
  2. Se taie din foaia intinsa dreptunghiuri pe care se pune cate o sardea fara oase, apoi se ruleaza si se prajesc in ulei incins.
  3. Sardelele in aluat se servesc calde, dar sunt la fel de gutoase si reci.

Recomandari

Aperitive