Omleta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Omleta este un preparat foarte des intalnit la micul dejun deoarece se prepara usor, necesita putine ingrediente si este foate gustoasa si satioasa.

Ingrediente

    • 4 oua
    • sare
    • 1 lingura cu apa rece sau lapte
    • 2 linguri cu ulei
    • legume proaspete
    • franzela proaspata
    • salata verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli ouale, le stergi cu prosop curat, le spargi in castron adanc. Sarezi si piperezi dupa gust,apoi  adaugi apa sau laptele, bati 1 minut, ca sa omogenizezi si rastorni amestecul in ulei incins.
  2. Lasi focul moale pana cand se incheaga ouale. Cand s-a uniformizat, intorci omleta usor servindu-te de un cutit mai lat si o furculita. Lasi 1 minut, apoi rastorni omleta pe platou decorat cu frunze de salata, tai felii mari si servesti in fiecare farfurie.
  3. Decorezi cu rosii felii, servesti cu ceai indulcit si franzela proaspata.

Recomandari

Aperitive