Evantai cu vinete

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Evantaiul cu vinete este un aperitiv delicios de toamna cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi...

Ingrediente

    • 2 vinete
    • 300 rg cascaval
    • busuioc
    • 2 rosii
    • 4 catei de usturoi
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala vinetele si taie-le in felii,pe lung, pana la codita, fara sa o indepartezi. Asaza feliile de vanata pe farfurie, ca un evantai. In fiecare pliu format, pune cate o felie de rosie, iar peste ea, una de cacaval. Asaza o felie de cascaval si pe evantai si  bag-o in cuptorul incins pentru 30 de minute.
  2. Presara sare si usturoi tocat ( inainte sa o bagi in cuptor sau imediat dupa ce ai scos tava din cuptor). Decoreaza cu patrunjel verde si busuioc prospat dupa care poti servi.

Recomandari

Aperitive