Budinca de macaroane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de macaroane este foarte gustoasa, iar pentru o aroma mai putenica si un gust mai intens puteti pune deasupra cateva felii de mozzarella.

Ingrediente

    • 700 gr macaroane sau orice alt fel de paste
    • 200 gr branza telemea
    • 100 gr Camembert
    • 2 fire ceapa verde
    • 50 gr unt
    • 2 oua
    • 100 gr branza proaspata de vaci
    • 100 gr smantana
    • 2 rosii
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se unge cu unt o forma de guguluf, tapeteaza cu felii de rosie. Separat pune pastele la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Se bat ouale cu branza de vaci si smantana, se adauga telemeaua faramitata si branza camembert taiata in bucatele mici. Se amesteca bine, apoi adauga ceapa verde taiata fin si sare, daca mai este nevoie.
  3. Se toarna a,mestecul de oua cu branzeturi peste pastele fierte si scurse de apa. Se amesteca usor, dar insistent pana cand pastele sunt patrunse de compozitia de branza.
  4. Se toarna 3/4 din compozitie in forma tapetata cu rosii, se apasa usor, se pune iarasi un rand de felii de rosii, apoi se toarna restul de paste.
  5. Se pun cubulete de unt si se baga forma la cuptor pentru 25 de minute, apoi se scoate, se lasa sa se racoreasca cateva minute, dupa care se poate servi.

Recomandari

Aperitive