Bruschette cu rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sunt foarte multe moduri de a prepara bruschette, de aceea noi va oferim modul cel mai rapid de a avea un aperitv delicios si gustos,Pentru o aroma mediteraneana puteti adauga si o frunza de busuioc proaspat tocata fin.

Ingrediente

    • 6-8 felii de franzela de  grosime 1 cm
    • 4 catei de usturoi taiati in jumatati
    • 3 rosii taiate jumatati
    • 2 linguri ulei de masline
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Feliile de paine se prajesc  pe ambele părÅ£i până  se rumensc frumos.
  2. Frecaţi o parte din fiecare felie de paine prajita cu partea taiata de la un căţel de usturoi, folosind o jumătate de usturoi nou la fiecare cateva felii.
  3. FrecaÅ£i partea cu  usturoi a fiecarei felie cu partea taiata cu rosie.Scopul este de a oferi pâinii o culoare roÅŸie ÅŸi aroma de tomate, fără a inmiua prea mult painea.  UtilizaÅ£i o jumătate noua de rosie la fiecare două sau trei felii, după cum aveÅ£i nevoie.
  4. Aranjaţi feliile pe o farfurie de servire, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare in mmentul servirii.

Recomandari

Aperitive