Supa de chimen cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de chimen cu legume este o supa plina de arome, la care puteti adauga pentru o aroma mai intensa si putina nucsoara.

Ingrediente

    • 2 cartofi
    • 2 morcovi
    • 50 gr fidea
    • 1 telina
    • 2 linguri cu seminte de chimen
    • 4 linguri cu ulei
    • sare
    • patrunjel tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti morcovii, cartofii si telina, le tai fideluta, le pui sa fiarba in apa calda. Dupa 20 de minute adaugi zeama de chimen (se prajeste chimenul in ulei, se stinge cu 1 cana de apa, se strecoara. Sau: fierbi chimenul separat, cu o cana de apa, strecori apa in supa.).
  2. Adaugi sarezi si mai lasi 10 minute, apoi adaugi fideaua fiarta separat 2 minute si verdeata tocata.
  3. Servesti supa de chimen cu felii de paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri