Salata de coregon cu covrigi prajiti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiar daca pare o reteta complicata este foarte usor de preparat folosind si alte feluri de peste afumat.Gustul salatei este deosebit.

Ingrediente

    • 1 buc de coregon sau halibut afumat,dezosat si fara pielita
    • 2 tulpini de telina tocate marint
    • 2 fire de ceapa verde sau jumatate de ceapa uscata
    • 45 gr de maioneza
    • 45 ml de smantana dulce
    •  zeama de la o lamaie
    • o frunza de salata verde
    • cateva frunze de patrunjel verde proaspat tocate pentru ornat
    • covrigi prajiti sau baghete pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Rupeti fileurile  de coregon (halibut) in bucati mai mici dar nu maruntite. Amestecati apoi intr-un bol  telina, ceapa verde tocata,maioneza si smantana dulce apoi adaugati zeama de lamaie dupa gust.
  2. Adaugati in amestecul preparat bucatile de peste si amestecati usor pentru a nu marunti pestele.
  3. Pe o farfurie asezati frunza de salata covrigul sau bagheta prajita, adaugand alaturi salata preparata.

Recomandari

Salate