Aluat pentru gogosi

Acest aluat de gogosi este un aluat simplu si gustos, pentru gogosi satioase.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Aluatul pentru gogosi se prepara foarte usor. Aluatul pentru gogosi se prepara foarte usor.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 350 ml lapte
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • sare

Cum se prepara?

  1. Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, se adauga putin zahar si putina faina si se lasa sa dospeasca. Dupa ce a crescut, se adauga restul de lapte si de faina, ouale si sarea, se framanta si se lasa din nou la dospit. Dupa ce a crescut, se poate folosi. 

Vezi retete similare

Gogosi din spuma de lapte Gogosi din spuma de lapte
Gogosile din spuma de lapte sunt specifice indienilor, care le servesc atat la micul dejun cat si la cina.
Pateuri cu aluat fraged Pateuri cu aluat fraged
Pateurile cu aluat fraged sunt foarte gustoase si apetisante, ele fiind delicioase atat pentru micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Pungute din aluat cu Marsala umplute cu mere Pungute din aluat cu Marsala umplute cu mere
Pungutele din aluat cu Marsala umplute cu mere au o aroma intensa si delicioasa, fiind gustoase atat la micul dejun cat si daca sunt servite ca desert.
Pere in aluat Pere in aluat
Perele in aluat este reteta unui desert delicios, aromat si foarte usor de preparat, avand la baza ingrediente comune si ieftine.
Gogosi cu dulceata Gogosi cu dulceata
Gogosi cu dulceata sunt pufoase, dulci si irezistibile. Combinatia de aluat fraged cu dulceata sau gemul surpriza dinauntru fac aceste gogosi irezistibile, potrivite pentru masa de dimineata.
Gogosi din aluat cu unt sau osanza Gogosi din aluat cu unt sau osanza
Gogosile din aluat cu unt sau osanza sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca le serviti cadute alaturi de un pahar cu lapte rece.
Gogosi din aluat de clatite Gogosi din aluat de clatite
Gogosile din aluat de clatite sunt perfect atat ca gustare cat si ca gustare, fiind aromate si usor de preparat.
Gogosi pufoase Gogosi pufoase
Gogosile pufoase sunt foarte apreciate de copii, mai ales daca se servesc calde alaturi de o cana de lapte dulce.
Gogosi cu vin Gogosi cu vin
O reteta clasica de gogosi pe placul tuturor. Nu cred ca exista cineva care sa nu adore gogosile! Gustul lor delicios si aroma lor ne imbie de fiecare data cand le pregatim.
Gogosi din aluat cu smantana Gogosi din aluat cu smantana
Gogosile din aluat cu smantana sunt foarte aromate si gustoase indiferent ca le serviti reci sau calde.

Patiserie de azi

Chec Battenberg Chec Battenberg
Checul Battenberg este un desert in forma de tabla de sah cu invelisul subtire, foarte aromat si gustos.
Pateuri cu visine si migdale Pateuri cu visine si migdale
Pateurile cu visine si migdale sunt o versiune mai sofisticata a pateurilor daneze, beneficiind de gustul acrisor al visinelor, in contrast cu untul si miezul de martipan topit.