Tocana de manzat

Tocana de manzat este o mancare satioasa si aromata, indicata a se consuma atat calda cat si rece.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Tocana de manzat o puteti servi cu garnitura de orez natur sau piure de cartofi. Tocana de manzat o puteti servi cu garnitura de orez natur sau piure de cartofi.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 kg cap de piept sau 500 gr carne macra de manzat
  • 4 cepe
  • usturoi verde
  • 150 ml ulei
  • 175 gr smantana
  • marar tocat
  • sare

Cum se prepara?

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli carnea, o portionezi si o prajesti in ulei incins, apoi o scoti carnea si o lasi deoparte.
  2. In uleiul ramas, trecut in alta cratita si strecurat, calesti ceapa taiata pestisori si usturoi verde, pana cand ceapa devine transparenta. Pui carnea peste ceapa, acoperi cu apa calda, adaugi sare si boabe de piper, fierbi pana cand carnea se poate consuma.
  3. Adaugi marar tocat, mai lasi pe foc mic 15 minute, tragi vasul deoparte si servesti cu smantana si mamaliguta fierbinte.

Vezi retete similare

Tocana razaseasca Tocana razaseasca
Tocana razaseasca este o mancare destul de complicata dar macar o data merita sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa.
Tocana nationala Tocana nationala
Tocana nationala este o mancare foarte gustoasa si sanatoasa perfecta pentru un pranz delicios.
Tocana din carne de vitel Tocana din carne de vitel
Tocana din carne de vitel este o mancare gustoasa si satioasa, perfecta pentru un ptanz satios.
Tocana din coaste de miel Tocana din coaste de miel
Tocana din coaste de miel este o mancare mai grea, dar plina de legume, deci un pranz reusit pentru orice gurmand.Cobinarea modalitatilor de preparare cuptor-aragaz, ofera o aroma deosebita mancarii.
Tocana nationala- varianta 2 Tocana nationala- varianta 2
Tocana nationala este o mancare delicioasa si gustoasa, numai buna la felul principal de la masa de pranz.
Tocana din carne de porc si de vita Tocana din carne de porc si de vita
Tocana din carne de porc si de vita este o mancare foarte aromata si cu siguranta pe placul tuturor.
Tocana de ficat de miel Tocana de ficat de miel
Tocana de ficat de miel este un preparat plin de vitamine, indicat mai ales persoanelor cu anemie de fier.
Tocana de burta Tocana de burta
Tocana de burta este o tocata plina de arome si calorii pe care trebuie sa o incercati macar o data.
Tocana taraneasca Tocana taraneasca
Tocana taraneasca este o mancare rustica, foarte satioasa si plina de vitamine.
Tocana banateana cu carne si galuste Tocana banateana cu carne si galuste
Tocana banateana cu carne si galuste este usor de preparat si foarte gustoasa.

de azi

Pastrav la cuptor cu sos de smantana Pastrav la cuptor cu sos de smantana
Pastravul la cuptor cu sos de smantana se prepara usor, este delicios, numai bun la mesele in familie.
Pastrav cu sos de smantana si usturoi Pastrav cu sos de smantana si usturoi
Pastravul cu sos de smantana si usturoi trebuie sa il incercati pentru ca este delcios si aormat, numai bun pentru un pranz pe cinste.