Prajitura cu piersici- varianta 5

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura cu piersici este foarte usor de preparat, ingrediente putina, dar rezultatele sunt de mare efect!

Ingrediente

    • 50 gr unt
    • 250 gr faina alba
    • 200 gr zahar alb
    • 1 lingurita praf de copt
    • 1/4 lingurita sare
    • 200 ml lapte
    • 1/2 lingurita esenta de vanilie
    • 6 piersici curatate si taiate marunt

Instructiuni de preparare

  1. Topiti untul in tava de copt, apoi lasati sa se racoreasca.
  2. Amestecati faina cu zaharul, sarea si praful de copt, apoi adaugati treptat laptele si esenta de vanilie. Amestecati bine compozitia, apoi turnati-o in tava peste untul topit fara sa amestecati. Cu o lingura puneti piersicile peste aluat in tava, punand si sucul stors de acestea, fara sa amestecati.
  3. Introduceti tava in cuptorul incins pentru 55 de minute, iar cand este gata scateti tava din cuptor, lasati prajitura 10 minute sa se racoreasca, apoi transferati-o pe un gratar ca sa se raceasca.

Recomandari

Prajituri