Cannelloni cu somon si tarhon

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cannelloni cu somon si tarhon sunt varianta potrivita de cannelloni pentru cei carora pestele nu le lipseste din meniul zilnic.Combinatia de somon cu tarhon proaspat ofera o aroma deosebita preparatului.

Ingrediente

    • unt
    • 12 foi de lasagna

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 30 gr branza ricotta
    • 200 gr somnon afumat tocat fin
    • 1 lingura tarhon proaspat tocat
    • coaja rasa de la o lamaie

    PENTRU TOPPING:

    • 250 gr parmezan ras(sau branza Ceddar)
    • 1 galbenus de ou
    • 100 ml smantana lichida
    • sare si piper negru macinat
    • salata de frunze verzi pentru servire

     

Instructiuni de preparare

  1. Pentru umplutura, se amesteca branza ricotta cu somonul afumat. Se adauga tarhonul proaspat si coaja rasa de lamaie si se omogenizeaza amestecul pana cand devine ca o pasta.
  2. Foile de lasagna oparite in apa se asaza pe o panseta si se umplu cu umplutura preparata. Se ruleaza, iar tuburile obtinute se asaza intr-un vas termorezistent, fara sa se suprapuna.
  3. Pentru topping se amesteca galbenusul de ou cu parmezanul ras si cu smantana lichida. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust,iar amestecul obtinut se toarna peste tuburi, in tava.
  4. Tava se baga in cuptorul incins, si se coace timp de 10-15 minute, la foc moderat, pana se rumeneste. In momentul servirii se pun 2-3 tuburi pe o planseta si se acopera cu multa salata de frunze verzi.

Recomandari

Paste