Spaghete cu soia

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca cineva a crezut ca nu se poate manca paste in post noi le dovedim contrariul.Aceasta reteta este de post daca nu folositi parmezan si va asigurati ca spaghetele nu au ou in compozitie.

Ingrediente

    • 500 gr spaghete
    • 100 gr granule de soia
    • 50 gr unt
    • 3 ardei grasi rosii
    • 2 catei de usturoi
    • 4 linguri ulei de masline
    • 1 ardei iute
    • 4 linguri pasta de tomate
    • 1 lingura de frunze de cimbru
    • 50 ml vin rosu
    • sare si piper
    • 1 lingura parmezan ras

Instructiuni de preparare

  1. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu o jumatate de lingurita de sare, pentru 20 de minute, dupa care se scurg bine de apa. Se piseaza usturoiul si se curata ardeii de seminte, apoi se taie rondele,apoi se calesc impreuna in uleiul incins, pana se inmoaie.
  2. Se adauga granulele de soia, ardeiul iute tocat marunt,cimbru, sare si piper,dupa gust,pasta de tomate diluata in vin. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba, la foc mic, pana scade sosul si toate ingredientele sunt patrunse.
  3. Separat, se fierb spaghetele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Cand spaghetele sunt fierte se scurg si se asaza pe un platou mai mare . Deasupra de pune compozitia de soia cu legume si se adauga parmezan ras.

Recomandari

Paste