Pulpe de pui picante

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pulpele de pui picante trebuie sa le incercati pentru ca sunt gustoase si aromate, bune atat vara pe acldura cat si in zilele geroase de iarna.

Ingrediente

    • 8 buc puple de pui
    • 2-3 linguri ulei vegetal
    • sare
    • zahar brun
    • piper cayenne
    • oregano
    • cimbru

Instructiuni de preparare

  1. Pune pulpele intr-un bol, desprinde usor pielita de pe carne si unge pe dinauntru carnea cu amestecul de ulei si condimente. Toarna deasupra sosul ramas si tine la marinat jumatate de ora sau chiar peste noapte.
  2. Unge gratarul incins cu ulei, avand grija ca temperatura sa fie una medie, pentru a nu arde carnea. Prajeste pulepele intorcandu-le in mod constant de pe o parte pe alta, pentru a le patrunde bine.

Recomandari

Friptura sau Gratar