Copanele de pui in crusta de nuca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Copanelele de pui in crusta de nuca este reteta de succes pentru o masa delicioasa,aromata si acre nu va ia prea mult timp.

Ingrediente

    • 9 copanele de pui
    • 100 ml suc de rosii
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • piper negru macinat
    • 200 gr nuca macinata
    • 1 lingura parmezan ras
    • 1 telina
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune copanelele de pui la fiert in apa cu sare, ceapa si morcovul intregi si lasa sa fiarba 15 minute, la foc potrivit. Scoate copanelele din apa si lasa-le 5 minute intr-o strecuratoare din plastic, apoi freaca-le cu piper macinat si unge-le cu suc de rosii, dupa acre tavaleste-le prin nuca macinata amestecata cu parmezanul ras.
  2. Asaza copanelele in tava, pe hartie de copt si coace-le 20 de minute in cuptor,la  foc potrivit, apoi serveste-le cu sos de rosii picant si garnitura de cartofi prajiti.

Recomandari

Friptura sau Gratar