- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Acest pate are un gust deosebit daca inainte de a servi il tineti la frigider aproximativ o ora, dar are un gust delicios si daca e servit imediat dupa preparare.
Ingrediente
- 4 fileuri de macrou afumat fara piele
- 225 gr de crema de branza
- 2 catei de usturoi tocati marunt
- sucul de la o lamaie
- cateva frunze de patrunjel verde tocate
- un fir de ceapa verde tocat marunt
- 15 ml e sos Worcestershire
- sare si piper cayenne
- felii de paine neagra prajita pentru servit
Instructiuni de preparare
- Maruntiti fileurile de macrou si punet-le in vasul unui mixer. Adaugati crema de branza, usturoiul tocat marunt si zeama de lamaie.
- Pasati totul cu ajutorul unui mixer apoi adaugati ceapa verde tocata si patrunjelul tocat apoi mai amestecati cu mixerul pana cand capata o testura cremoasa.
- Adaugati sosul Worcestershire, sare si piper cayenne si mai amestecati cateva secunde.
- Puneti pateul obtinut intr-un casteron, acoperiti cu o folie de plastic si dati la frigider.
- Cand serviti ornati cu fire de ceapa verde alaturi de felii de paine neagra prajita.