Blat de tarta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Acest blat de tarta este reteta de succes pentru o tarta dulce si aromata,pe care o puteti servi atat calda cat si rece la gustare sau la desert.

Ingrediente

    • 130 gr faina
    • sare
    • 130 gr zahar
    • 6 linguri apa
    • 2 oua
    • praf de copt

Instructiuni de preparare

  1. Ouale se amesteca cu zaharul si apoi se adauga apa calduta. Se adauga faina si praful de copt deodata si se amesteca bine aluatul. cand aluatul devine destul de elastic se intinde din el o foaie care se pune in tava de tarta si se coace la foc moderat.
  2. Blatul se insiropeaza, se adauga o budinca de vanilie si fructe, apoi se toarna gelatina din fructe peste fructele asezate peste budinca si se da la frigider.

Recomandari

Tarta cu fructe de padure

Reteta de tarta cu fructe de padure este destul de usor de preparat, iar rezultatul este incantator.O tarta dulce-acrisoara care este foarte delicioasa mai ales consumata rece cand afara este foarte cald.

30 min
4 servings

Tarta cu ceapa

Te-ai saturat de tartele clasice, cu umplutura grasa si multe calorii? Incearca aceasta reteta de tarta cu ceapa si vei simti diferenta!

30 min
4 servings

Tarta cu praz-varianta 2

In zilele cand doriti sa nu stai in fata aragazului, dar totusi doriti un pranz delicios si satios, reteta de tarta cu praz va scoate din incurcatura.Secretul aceste tarte este acela ca preparata cu o zi inainte gustul devine senzational de bun.

30 min
4 servings

Tarta cu piersici

Reteta de tarta de piersici are un avantaj foarte mare...si anume faptul ca este foarte delicoasa si aspectuoasa.Toti cei care o vor gusta vor fi uimiti de aptitudinile dumneavoastra de gospodina!

30 min
4 servings

Tarta-aperitiv cu legume

Daca iti doresti o gustare usuoara, fara prea multe calorii, poti incerca aceasta reteta de tarta-aperitiv cu legume delicioasa si sanatoasa.Aluatul poate fi facut si din foietaj, astfel tarta capatand un aspect mai atractiv.

30 min
4 servings

Tarte