Supa crema de fasole

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Gustul este mult mai bun folosind rosii proaspete date pe razatoare.

Ingrediente

    • 2 conserve de 400 gr de fasole boabe alba
    • 900 ml de supa clara de pui sau de legume
    • 60 gr de pasta de rosii
    • 75 ml de sos pesto

Instructiuni de preparare

  1. Rasturnati continutul celor doua conserve intr-o oala,adaugati apa si lasati sa atinga punctul de fierbere la foc mediu.
  2. Amestecati pasta de rosii cu sosul pesto, puneti amestecul in oala cu fasole dati focul la mic si mai lasati 5 minute.
  3. Intr-un bol puneti 150 ml de supa adaugati fasolea dupa ce atti scurs-o de apa si amestecati cu ajutorul unui mixer. Cand compozitia capata o textura spumoasa puneti-o inapoi in oala adaugand si restul de supa.
  4. Lasati pe foc pentru 5 minute apoi adaugati sare daca este necesar.
  5. Serviti supa atat calda cat si rece alaturi de felii de paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri