- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Gustul este mult mai bun folosind rosii proaspete date pe razatoare.
Ingrediente
- 2 conserve de 400 gr de fasole boabe alba
- 900 ml de supa clara de pui sau de legume
- 60 gr de pasta de rosii
- 75 ml de sos pesto
Instructiuni de preparare
- Rasturnati continutul celor doua conserve intr-o oala,adaugati apa si lasati sa atinga punctul de fierbere la foc mediu.
- Amestecati pasta de rosii cu sosul pesto, puneti amestecul in oala cu fasole dati focul la mic si mai lasati 5 minute.
- Intr-un bol puneti 150 ml de supa adaugati fasolea dupa ce atti scurs-o de apa si amestecati cu ajutorul unui mixer. Cand compozitia capata o textura spumoasa puneti-o inapoi in oala adaugand si restul de supa.
- Lasati pe foc pentru 5 minute apoi adaugati sare daca este necesar.
- Serviti supa atat calda cat si rece alaturi de felii de paine prajita.