Ciorba de legume-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de legume este un preparat foarte raspandit si indragit deoarece legumele dau un gust special ciorbei.

Ingrediente

    • 500 gr spate de pui
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 morcov
    • 1 pastarnac
    • cateva buchetele de conopida
    • 3 cartofi mari
    • 1 telina
    • 1 ardei  gras
    • 1 ceapa
    • sare
    • verdeata
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Taie carnea in bucati potrivite si pune-o la fiert in 3 litri de apa cu putina sare. Aduna spuma ori de cate ori este nevoie, iar cand nu se mai formeaza spuma, adauga ceapa, radacinoasele, curatate si taiate in bucati mari.
  2. Lasa  sa fiarba putin, apoi adauga ardeiul taiat marunt, conopida maruntita si cartoful taiat in cuburi maricele. Lasa sa fiarba totul acoperit, la foc potrivit, iar cand toate legumele sunt fierte, opreste focul, adauga verdeata tocata fin si lasa acoperita oala 10 minute, iainte de a servi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri