Salata de pui cu fructe si curry

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de pui cu fructe si curry este o salata aperitiv, pe care o puteti servii cu succes si ca el principal.

Ingrediente

    • 4 pulpe superioare
    • 1 tulpina de telina
    • 4 fire ceapa verde
    • 1 mar verde mare
    • 50 gr struguri, taiati jumatati
    • 100 gr nuci prajite
    • 1/8 lingurita piper negru macinat
    • 1/2 lingurita pudra de curry
    • 150 gr maioneza

Instructiuni de preparare

  1. Puneti la fiert pulpele in apa cu sare, si lasati-le pana cand sunt suficient de patrunse, apoi scurgeti-le si taiati-le cubulete mici.
  2. Intre timp, spalati legumele toate si taiati tulpina de telina rondele fine, ceapa tocati-o marunt, marul verde curatati-l de coaja si de cotor si taiati-l cuburi.
  3. Intr-un castron mare puneti carnea de pui, apoi adaugati legumele si fructele,apoi  presarati piperul, nucile, pudra de curry si maioneza. Amestecati bine ca sa omogenizati salata, apoi o puteti servi.

Recomandari

Salate