Tocanita de miel

Tocanita de miel etse aromata, delicioasa si care nu trebuie sa lipseasca din meniul nici unui adult.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Tocanita de miel este aromata si gustoasa. Tocanita de miel este aromata si gustoasa.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 600 gr carne de miel
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 morcovi
  • 200 gr ciupercute
  • 1  ardei gras rosu
  • patrunjel verde
  • ulei
  • boia de ardei
  • sare

Cum se prepara?

  1. Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert 5 minute in apa clocotita, apoi scurge-le si da-le printr-un  jet de apa rece.
  2. Incinge 3 linguri de ulei si caleste ceapa si ardeiul taiate marunt. Adauga carnea, pasta de ardei, ciupercutele feliate, morcovii, sare si putina boia de ardei.
  3. Amesteca usor, cat aromele si legumele sa cuprinda bucatile de carne, si toarna apa sau supa de carne cat sa acopere totul. Lasa sa fiarba incet, amestecand cu grija sa nu sfarame legumele.
  4. Cand toate s-au patruns, adauga sucul de rosii si lasa sa dea in cateva clocote. Aromatizeaza cu patrunjel si opreste focul. Acopera oala cu capac si las-o cateva minute sa se racoreasca inainte de a servi.

Vezi retete similare

Tocanita cu costite de miel Tocanita cu costite de miel
Tocanita cu costite de miel este un preparat aromat pe acre il puteti prepara chiar si de Paste! Indiferent de ocazie, conteaza doar sa fiti langa cei dragi!
Tocana din coaste de miel Tocana din coaste de miel
Tocana din coaste de miel este o mancare mai grea, dar plina de legume, deci un pranz reusit pentru orice gurmand.Cobinarea modalitatilor de preparare cuptor-aragaz, ofera o aroma deosebita mancarii.
Stufat de miel-varianta 1 Stufat de miel-varianta 1
Stufatul de miel este o mancare traditionala, care se prepara, in general, o singura data pe an. De Paste, la taierea mielului, ceapa verde si usturoiul verde sunt proaspete si subtiri si dau aroma minunata stufatului de miel.
Tocana de maruntaie de miel Tocana de maruntaie de miel
Tocana de maruntaie de miel este un preparat foarte gustos pe acre macar o data trebuie sa il incercati.
Stufat de miel-varianta 2 Stufat de miel-varianta 2
Reteta acestui stufat de miel este facuta in spiritul traditiei crestine de Paste si foloseste ofrandele primaverii: verdeata frageda si carnea de miel. Aromele de verdeturi proaspete va da un gust primavaratic de exceptie.
Coronita de miel-varianta2 Coronita de miel-varianta2
Reteta de coronita de miel o piteti prepara nu numai cu ocazia pastelui. O puteti face si atunci cand doriti sa impresionati musafirii cu calitatile dumneavoastra de gospodina .Laudele nu vor intarzia sa apara!
Muschi de miel cu smantana Muschi de miel cu smantana
Muschiul de miel cu smantana este poate cel mai vechi preparat din muschi de miel.El nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste, dar poate fi preparat si pentru un pranz la sfarsit de saptamana.
Miel cu fasole verde Miel cu fasole verde
Miel cu fasole verde este o mancare usoarz pe care o puteti prepara atat la mesele in familie cand doriti sa surprindeti cu un preparat special.
Carne de miel cu stevie Carne de miel cu stevie
Carnea de miel cu stevie este o mancare foarte gustoasa si apetisanta!
Perisoare de miel in sos tomat Perisoare de miel in sos tomat
Perisoarele de miel in sos tomat este o reteta asiatica autentica pe care o puteti prepara folosind carne de curcan, pui sau vita.

de azi

Pastrav la cuptor cu sos de smantana Pastrav la cuptor cu sos de smantana
Pastravul la cuptor cu sos de smantana se prepara usor, este delicios, numai bun la mesele in familie.
Pastrav cu sos de smantana si usturoi Pastrav cu sos de smantana si usturoi
Pastravul cu sos de smantana si usturoi trebuie sa il incercati pentru ca este delcios si aormat, numai bun pentru un pranz pe cinste.