Budinca de varza cu tocatura de soia

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de varza cu tocatura de soia este un preparat de post foarte gustos.

Ingrediente

    • 1 varza murata
    • 2 cepe
    • 175 ml ulei
    • 200 gr granule de soia
    • 2 morcovi
    • 1 ardei iute tocat
    • 2-3 linguri cu bulion de rosii
    • sare
    • cimbru

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 1 1/2 ora

  1. Spalati varza si lasati-o in apa calduta pentru 20 minute, apoi scurgeti in sita si tocati marunt. Puneti varza intr-o cratita mareimpreuna cu uleiul si caliti-o impreuna cu 1 ceapa tocata fin. Condimentati cu ardei iute tocat marunt, bulion de rosii si cimbru.
  2. Fierbeti granulele de soia cu apa calda 15 minute, scurgeti in sita, amestecati cu 1 ceapa tocata fin si morcovii trecuti pe razatoarea mica si framantati amestecul 2-3 minute.
  3. Ungeti cu ulei o forma de sticla termorezistenta, puneti un strat de varza calita, acoperiti cu tocatura de soia. Ultimul strat este de varza.
  4. Desfaceti in apa calda 1 lingura de bulion, turnati peste budinca. Puneti forma in cuptor pentru jumatate de ora.
  5. Serviti budinca taiata felii mari, langa paine de casa.

Recomandari

Mancaruri