Rulada in trei culori

Rulada in trei culori este un apritiv de nelipsit de marile evenimente din familia dvs. La aceasta rulada umplutura poate varia, astfel poate avea mereu alt gust.

4.5 stars based on 35 reviews
  • Rulada in trei culori este gata.Poftiti la masa! Rulada in trei culori este gata.Poftiti la masa!

Ce ingrediente se folosesc?

  • 6 oua
  • 3 linguri cu smantana
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri pasta de ardei
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri telemea de vaca
  • 4 linguri piure de spanac
  • sare

PENTRU UMPLUTURA:

  • 100 gr branza Fgaras
  • 100 gr branza telemea
  • 3 linguri smantana

Cum se prepara?

  1. Separa ouale si amesteca galbenusurile cu smantana, apoi toarna uleiul in fir, cala maioneza, amestecand continuu. Adauga faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza albusurile batute spuma. Imparte compozitia in trei parti egale si punele pe fiecare in cate un castron.
  2. Intr-un castron, adauga branza rasa, in al doilea pasta de ardei, iar in cel de al treilea adauga piureul de spanac. Amesteca bine fiecare aluat. Unge o tava, pune hartie de copt unsa cu unt, apoi asaza in diagonala aluat in trei culori. Da tava la cuptor, la foc moderat, timp de 30 de minute.
  3. Scoate blatul din tava pe un prosop umed, ruleaza bine si da-l la rece. Intre timp, prepara compozitia, amestecand branza telemea cu cea Fagaras si cu smantana.
  4. Desfa aluatul, unge-l uniform cu umplutura si ruleaza-l din nou, apoi da-l la rece cel putn 2 ore inainte de a-l felia si servi.

Vezi retete similare

Budinca in culori- varianta 2 Budinca in culori- varianta 2
Budinca in culori etse o budinca aromata cu care puteti oricand sa ii pacaliti chiar si pe cei mai mofturosi copii.
Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Desi, la prima vedere pare complicat de preparat, rulada din carne tocata se prepara foarte usor. Acest preparat se poate servi atat ca fel principal alaturi de o garnitura si salata cat si ca aperitiv la micul dejun.
Rulada de carne cu glazura dulce picanta Rulada de carne cu glazura dulce picanta
Rulada de carne cu glazura dulce picanta este un aperitiv care nu trebuie sa lipseasca de la evenimentele importante din viata dvs!
Rulada de carne cu oua Rulada de carne cu oua
Rulada de carne cu oua este un preparat care se poate servi atat ca fel principal alaturi de garnitura preferata cat si ca aperitiv.
Rulada de biscuiti Rulada de biscuiti
Rulada de biscuiti este un desert rapid, consistent si foarte delicios. Se pot inlocui alunele cu nuci sau migdale pentru a avea mereu o aroma diferita.
Rulada de carne Rulada de carne
Aceasta rulada de carne inlocuieste cu succes mezelurile din comert, fiind in acelasi timp delicioasa si apetisanta.
Rulada de piept de pui cu legume Rulada de piept de pui cu legume
Rulada de piept de pui cu legume este o reteta simpla si delicioasa, ideala pentru copii si pentru cere tin regim, datorita continutui scazut de grasimi si datorita abundentei de vitamine.
Rulada cu legume Rulada cu legume
Rulada cu legume este cel mai elocvent model de reteta de post plina de vitamine, usor de preparat si foarte gustoasa.
Rulada cu somon Rulada cu somon
Rulada cu somon este un aperitiv delicios, aromat si gustos,ideal pentru orice fel de masa aniversara sau de sarbatori.
Aperitiv in patru culori Aperitiv in patru culori
Aperitivul in patru culori este reteta de succes pentru o cina in familie. Acest aperitiv are menirea de a starni pofta de mancare a invitatilor care va vor lauda la infinit.

Aperitive de azi

Covrigi rotunzi cu susan Covrigi rotunzi cu susan
Acesti covrigi rotunzi si rumeni isi datoreaza textura deosebita faptului ca sunt gatiti de doua ori, intai prin oparire, iar apoi prin coacere.Moi la miez si cu o crusta crocanta, sunt excelenti si umpluti, dar si simpli, prajiti si unsi cu unt.
Chec sarat cu masline si rosii Chec sarat cu masline si rosii
Checul sarat cu masline si rosii este de fapt o paine usoara, gustoasa si la mare cautare la mcul dejun.