Pizza cu aluat de branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pizza cu aluat de branza este foarte buna si satioasa, pe care o puteti servi fierbinte cat si rece.

Ingrediente

    • 200 gr margarina
    • 300 gr branza de vaci
    • 100 gr telemea
    • 200 gr faina
    • 1 plic praf de copt
    • zeama de lamaie
    • 8 oua
    • 2 legaturi de marar
    • 500 ml suc de rosii
    • 300 gr mezeluri
    • 200 gr cascaval.

Instructiuni de preparare

  1. Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie.  Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste. 
  2. Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.
  3. Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute.  Cand e gata, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.

Recomandari

Pizza