Spuma de cocos

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spuma de cocos este desertul perfect in zilele calde de vara, mai ales ca il puteti servi cat mai rece, de preferat a doua zi.

Ingrediente

    • 200 ml lapte de cocos
    • 150 ml frisca lichida
    • 30 gr zahar
    • 3 foi gelatina
    • 30 gr fulgi de nuca de cocos

Instructiuni de preparare

  1. Se pun foile de gelatina in apa rece pentru 10 minute si, intre timp, se pun pe foc laptele de cocos, zaharul si fulgii.
  2. Dupa ce laptele s-a incalzit, se trage vasul de pe foc, se adauga gelatina si se amesteca pentru a o incorpora.
  3. Se bat frisca si albusurile separat si apoi se amesteca in laptele cu gelatina. Se amesteca cu delicatete, se toarna in pahare si se da la rece pentru 2 ore. Se serveste spuma cu nuca de cocos deasupra.

Recomandari

Deserturi