Crema de portocale- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de portocale este foarte aromata si se foloseste la umplerea blaturilor de vanilie si fructe.

Ingrediente

    • 300 gr zahar
    • 250 gr unt
    • 5 galbenusuri
    • 1 lingura faina
    • zeama de la 5  portocale

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o cratifa, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca si se subtiaza cu zeama de portocale. Se pune cratifa in bain-marie si se freaca bine compozitia, pana se ingroasa.
  2. Untul, taiat in bucatele, se freaca spuma si apoi se inglobeaza in crema de oua. Se amesteca foarte bine pentru omogenizarea cremei.

Recomandari

Deserturi