Chiftelute de praz

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelute de praz pot fi imbunatatite adaugand in compozitie branza sau smantana. Chiftelutele de praz sunt usoare si pufoase, pot fi consumate cu salata sau piure de cartofi alaturi.

Ingrediente

    • 4 fire de praz
    • 1 ceapa
    • 1 felie de paine
    • 30 gr unt
    • marar verde
    • patrunjel verde
    • 1 ou
    • 3-4 linguri faina
    • sare
    • piper macinat
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se taie prazul bucatele si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa care mai intai se caleste bine in unt, cu painea inmuiata in apa si stoarsa, si verdeata tocata.
  2. Se amesteca tocatura obtinuta cu oul, apoi se framanta cu mana sa se lege bine. Se formeaza chiftelute, care se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe ambele parti. Cand chiftelutele sunt gata se scot pe servete absorbante, pentru a se scurge surplusul de ulei, apoi se pot servi.

Recomandari

Aperitive