Cheesecake de visine fara coacere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cheesecake visine fara coacere este un desert usor de preparat si la indemana oricui, mai ales cand doriti un desert racoritor si energizant.

Ingrediente

    PENTRU BAZA:

    • 250 gr biscuiti graham sau  digestivi faramitati
    • 50 gr margarina, la temperatura camerei
    • 50 gr zahar

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 250 gr crema de branza
    • 150 gr zahar pudra
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 200 ml frisca lichida
    • 400 gr dulceata de visine

Instructiuni de preparare

  1. Amestecati biscuitii faramitati cu margarina si zaharul, framantand bine de tot, apoi asezati-l intr-o forma de tort cu marginile inalte si detasabile. Presati cu podul palmei astfel incat se se aseze unifrom peste tot, apoi bagati tava la frigider pana preparati umplutura.
  2. Intre timp, mixati crema de branza cu zaharul, esenta de vanilie pana se omogenizeaza, apoi adaugati frisca batuta spuma, amestecand usor cu o spatula. Repartizati crema in forma, peste blatul de biscuiti, nivelati usor, apoi introduceti tortul la frigider pentru cel putin 4 ore.
  3. Cu 30 de minute inainte de servire intindeti peste crema dulceata si bagati prajitura la congelator, dar sa nu o lasati mai mult de jumatate de ora.

Recomandari

Torturi