Supa dreasa cu smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa dreasa cu smantana este o optiune perfecta pentru un pranz energizant, plin de vitamine si foarte gustos.

Ingrediente

    • 1 piept de pui
    • 1 cartof
    • 1 telina
    • 4 oua
    • 2 morcovi
    • 1 ceapa
    • 150 ml smantana
    • marar
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala carnea si pune-o la fiert intr-o oala cu apa fierbinte, adunand spuma ori de cate ori este nevoie.
  2. Curata ceapa si pune-o taiata in doua, morcovul curatat de coaja, taie-l in  felii, la fel procedand si cu telina. Adauga putina sare si lasa sa fiarba 30 de minute, pune cartoful curatat si taiat in cuburi.
  3. Pune 3 oua la fiert pentru 5 minute, apoi lasa-le sa se raceasca in apa rece. Cand carnea si legumele sunt fierte, stinge focul si adauga smantana batuta cu un galbenus. Presara marar proaspat tocat, iar cand servesti supa, pune 1/2 ou fiert in fiecare portie.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri