Supa de porc cu smantana si curry

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de porc cu smantana si curry este o supa delicioasa, satioasa si foarte usor de preparat in acelasi timp.

Ingrediente

    • 250 gr pulpa de porc
    • 1 ceapa alba
    • 1 morcov
    • 200 gr smantana
    • ulei
    • 3 cartofi
    • 1 ceapa rosie
    • 2 lingurite curry
    • 1 ou
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata legumele, taie morcovul felii, ceapa in cubulete si cartofii in cuburi. Carnea de porc spal-o cu apa rece, sterge-o cu servete absorbante apoi transeaz-o  in cuburi mici.
  2. Intr-o oala, incinge cateva linguri de ulei si caleste putin carnea pana se albeste, apoi scoate-o pe o farfurie. In grasimea ramasa caleste ceapa si morcovul pana isi schimba culoarea si adauga carnea si apa cat sa acopere si lasa sa fiarba totul inabusit, potrivind gustul de sare.
  3. Dupa ce au fiert, paseaza legumele cu dosul furculitei, adauga cartofii, completeaza cu apa si lasa sa fiarba 30 de minute.
  4. Bate smantana cu galbenusul de oul si praful de curry si adauga-le in supa dupa ce au fiert cartofii si ai stins focul. Caleste separat ceapa rosie taiata in feliute si adauga peste supa in momentul servirii.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri