Supa crema de dovlecei- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa crema de dovlecei este o supa racoritoare si satioasa, perfecta pentru zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 4 dovlecei mijlocii
    • 2 cartofi
    • 1 morcov
    • sare
    • 1 cub de concentrat pentru supa
    • 1 lingura cu faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti dovleceii de coaja si seminte, ii speli, ii tai felii, ii pui in oala smaltuita cu felii de cartof crud si morcov taiat rondele,apoi acoperi cu 2 cani de apa.
  2. Fierbi  la foc mic 30 de minute, acoperind cratita cu un capac, racesti legumele, le dai prin sita sau le mixezi.
  3. In piureul de legume amesteci un cub de supa de zarzavat si 1 lingura cu faina. Amestecul il stingi cu 1 litru de apa calda, amesteci si supa in care au fiert legumele, sarezi, fierbi descoperit 15 minute, apoi stingi focul, lasi supa sa se raceasca, servesti cu crutoane.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri