Ciorba din aripi de curcan cu zdrente si spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba din aripi de curcan cu zdrente si spanac este o ciorba delicioasa si plina de vitamine, pe care o puteti servi chiar si in diferite cure si regimuri.

Ingrediente

    • 1 aripa de curcan
    • 3 cepe
    • 3 cartofi
    • 2 rosii
    • 500 ml bors
    • ulei
    • spanac
    • 1 lingura faina
    • leustean
    • 2 morcovi
    • 1 pastarnac
    • 1 ardei gras
    • orez
    • zahar
    • 3 oua
    • 3 linguri smantana
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se spala aripa de curcan, apois e pune la fiert in apa rece cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga zarzavaturile curatate, spalate si tocate marunt. S einlatura spuma formata si se lasa sa fiarba acoperind oala cu capac.
  2. Se spala frunzele de spanac si se toaca amrunt, apoi se amesteca cu 2 oua batute, piper si, cand clocoteste se ia cu lingura din compozitie si se pune in ciorba. Se adauga cartofii curatati si rosiile decojite si tocate marunt.
  3. Se acreste ciorba cu borsul fiertsi, cand este gata se drege ciorba cu  un ou batut cu smantana si faina, apoi se presara leustean verde tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri